„Firma Przyjazna Mieszkańcom”

Jeszcze tylko do 14 kwietnia można zgłaszać firmy do konkursu „Firma Przyjazna Mieszkańcom”. W przedsięwzięciu, którego partnerem jest Raciborska Izba Gospodarcza, udział może wziąć każdy mieszkaniec woj. śląskiego.

Konkurs „Firma Przyjazna Mieszkańcom” organizowany jest już po raz trzeci przez Żorską Izbę Gospodarczą wraz z Śląskim Partnerstwem Gospodarczym i Izbą Żorska Przedsiębiorczość. Projekt ma na celu propagowanie zasad dialogu społecznego oraz popularyzację postaw biznesowych przyjaznych społeczeństwu. Ponadto konkurs promuje firmy, których aktywność znacząco wpływa na rozwój miasta i poprawę standardu życia mieszkańców oraz firm, które angażują się w życie lokalne i promują pozytywne wzorce postaw.

Każdy obywatel woj. śląskiego, który chce wyróżnić firmę, jego zdaniem zasługującą na miano przyjaznej mieszkańcom, powinien zgłosić jej udział w konkursie. Przyjmowanie zgłoszeń trwa tylko do poniedziałku 14 kwietnia.

W tym celu należy wypełnić odpowiedni formularz, znajdujący się na stronie internetowej Żorskiej Izby Gospodarczej, a następnie złożyć go w określonym miejscu (w biurze Organizatora lub Partnerów ) lub wysłać mailem (na adres fpm@zorig.zory.pl).

Szczegółowa lista punktów oraz więcej informacji na temat konkursu znajduje się na stronie internetowej RIG lub ŻIG.

Informacja prasowa do pobrania

Raciborska Izba Gospodarcza

Raciborska Izba Gospodarcza jest organizacją zrzeszającą przedsiębiorstwa i osoby prowadzące działalność gospodarczą, która powstała 03.09.1990 r. RIG wspiera wszelkie inicjatywy służące rozwojowi gospodarczemu, tworzy warunki współpracy w kraju i za granicą.
Izba reprezentuje jednostki gospodarcze wobec władz samorządowych, urzędów i instytucji.

Kontakt:
Raciborska Izba Gospodarcza